Wegentransport Oostenrijk

Bent u opzoek naar een vrachtvervoerder naar Oostenrijk, of wilt u goederen uit het Alpenland naar Nederland halen? Dan moet u bij Drost Transport Oostenrijk zijn.

Door onze korte lijnen kunnen we snel, gemakkelijk en veilig een vrachtwagen laten vertrekken naar Oostenrijk. Dit kan zowel met een volle lading (full load transport), maar het is ook mogelijk om kleine aantallen te vervoeren voor een schappelijke prijs. Dit staat bekend als groupage goederenvervoer.


- De spcialist in transport Oostenrijk

- Met onze diensten heeft u nergens omkijken naar, alles wordt geregeld

- Profiteer van het gemak van korte lijnen binnen onze organisatie

- 48-uurs transport (24-uurs transport op aanvraag)

- Groupage en FTL


Wegtransport naar Oostenrijk

Oostenrijk is een belangrijke handelspartner voor Nederland. Niet voor niets zijn er daglijks veel transportbewegingen van en naar Oostenrijk. Zowel met volle trailers (FTL) als met grotere deelpartijen. De reistijd is afhankelijk van de bestemming in Oostenrijk maar varieert tussen de 72 en 96 uur. Wij zijn voornamelijk te vinden in Wenen, Innsbruck, Linz en Salzburg.


Maak kennis met Drost Transport Oostenrijk

Drost Oostenrijk Transport is sinds 1979 uw specialist voor transport naar Oostenrijk. Dagelijks verzorgen wij het vervoer van uw goederen van en naar Oostenrijk. Elke dag weer! Wij leveren u goederen met uiterste zorg van Nederland naar Oostenrijk. En andersom.

Naast dat Oostenrijk een prachtig land is, is het ook een belangrijk transport verbinding in het midden van Europa. Wij verzorgen graag uw transport naar Oostenrijk: van voedingsmiddelen tot meubels en van bomen tot kleding (m.u.v. vloeistoffen). Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Terug naar overzicht

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap >
Stap 2: Meer informatie

Met goede informatie kunnen wij u een scherpe prijs geven dit is dus van belang voor de prijsvorming!

loading

Onze voordelen

  • Korte lijnen
  • 48-uurs transport Oostenrijk
  • 24-uurs transport op aanvraag
  • Moderne automatisering
  • Sinds 1979
  • De Oostenrijk specialist
  • Strikt neutraal
  • Grootste Oostenrijk vervoerder

DIRECT CONTACT Drost Transport Oostenrijk
+31 (0)488 48 34 00

Drost Transport Oostenrijk