Transport Oostenrijk

Drost Transport Oostenrijk vervoert allerlei mogelijke goederen. Van voedingsmiddelen tot meubels en van bomen tot kleding. Met één uitzondering. Wij vervoeren geen vloeistoffen. Drost Transport levert uw goederen met uiterste zorg van Nederland naar Oostenrijk . En andersom. Wij hanteren een 48-uursregeling. Dit houdt in dat uw zending van deur tot deur binnen 48 uur wordt geleverd. Er is ook een mogelijkheid om een 24-uursregeling aan te vragen. Drost is uitgegroeid tot de grootste groupagevervoerder naar Oostenrijk.

 

drost transport oostenrijk

 

Groupage Transport Oostenrijk

Drost Transport is gespecialiseerd in groupage. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise brengen wij kleine eenheden samen tot één grote eenheid. Dit maakt het mogelijk om kleine aantallen te vervoeren voor een schappelijke prijs. Wij halen goederen uit alle delen van Nederland naar Kesteren. Vanuit deze locatie sorteren wij de lading en zetten wij de eenheden op internationaal transport. Onze agenten in Oostenrijk brengen uw goederen vervolgens naar hun eindbestemming. Dit is efficiënt en maakt het vervoeren van kleine eenheden gemakkelijk en betaalbaar. Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.
 

Full load Transport Oostenrijk

U kunt bij Drost Transport ook terecht voor full load transport. U huurt dan een hele trailer, die wordt volgeladen met enkel en alleen uw goederen. Zodra de trailer vol is, rijdt de vrachtwagen vanaf onze thuisbasis naar de desbetreffende locatie in Oostenrijk. Wij zijn neutraal en verzorgen het transport geheel naar uw wensen en behoeften.
 

Betrouwbaar Transport Oostenrijk

Wij maken gebruik van gecertificeerde vrachtwagens van derden en werken al decennia met een vaste groep vervoerders. Drost Transport voldoet bovendien aan de laatste milieu- en kwaliteitseisen. Uw goederentransport Oostenrijk is bij ons dus altijd in goede, betrouwbare én milieuvriendelijke handen. En wilt u uw lading volgen? Dit is mogelijk. Met ons track & trace-systeem bent u altijd op de hoogte van waar uw zending zich bevindt. Kijk voor meer informatie bij track & trace.  Drost Transport heeft ook een Oostenrijkse website actief. Hier leest u alles over transport naar Nederland vanuit Oostenrijk.

Bekijk hier de actuele dieselolieprijzen.

Zie ook:

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap >
Stap 2: Meer informatie

Met goede informatie kunnen wij u een scherpe prijs geven dit is dus van belang voor de prijsvorming!

loading

Onze voordelen

  • Korte lijnen
  • 48-uurs transport Oostenrijk
  • 24-uurs transport op aanvraag
  • Moderne automatisering
  • Sinds 1979
  • De Oostenrijk specialist
  • Strikt neutraal
  • Grootste Oostenrijk vervoerder

DIRECT CONTACT Drost Transport Oostenrijk
+31 (0)488 48 34 00

Drost Transport Oostenrijk