Transport Salzburg

Op zoek naar betrouwbaar transport van en naar Salzburg? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Sinds 1979 vervoeren wij naar verschillende plaatsen in Oostenrijk, waaronder de bekende van Oostenrijk: Salzburg. Als vervoerder verzorgen wij Groupage- en full load transport van en naar Salzburg. En dat doen wij al ruim 40 jaar!

Offerte aanvragenOnze voordelen zijn uw voordelen

Drost Transport Oostenrijk is al ruim 40 jaar dé Oostenrijk specialist als het gaat om betrouwbaar en neutraal vervoer van en naar Salzburg. Wij zijn gespecialiseerd in transport van en naar Oostenrijk en daarmee een van de grootste Oostenrijk vervoerders. Dankzij onze uitgebreide ervaring, de korte communicatielijnen en de ver doorgevoerde automatisering vervoeren wij al uw goederen, van voedingsmiddelen tot meubels (m.u.v. vloeistoffen), binnen 48 uur. Een 24-uurs levering van en naar Salzburg is mogelijk op aanvraag.

Groupage transport Salzburg

Drost Transport is gespecialiseerd in groupage transport van en naar Salzburg. Wij zorgen ervoor dat uw kleine lading zorgvuldig wordt samengevoegd tot één grote lading en netjes wordt afgeleverd in Salzburg. Groupage transport maakt het mogelijk om kleine zendingen te vervoeren voor een schappelijke prijs. Met onze eigen trailers halen goederen uit alle delen van Nederland naar Kesteren. Vanuit onze locatie in de Betuwe sorteren wij de lading en zetten wij de eenheden op transport naar Salzburg. Onze agenten brengen uw goederen vervolgens naar hun eindbestemming in of nabij Salzburg. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij het vervoeren van kleine eenheden gemakkelijk en betaalbaar houden.

Full load transport Salzburg

Wanneer u een grote lading wilt vervoeren naar Salzburg kunt u ook bij ons terecht. Bij full load transport naar Salzburg huurt u een hele trailer die geheel voor uw eigen goederen bestemd is. Zodra de trailer vol is, rijdt de vrachtwagen vanuit Nederland naar Salzburg of de omgeving van Salzburg. Wij zijn een neutrale partij en verzorgen het transport geheel naar uw wensen en behoeften.

Betrouwbaar transport Salzburg

Wij maken gebruik van gecertificeerde vrachtwagens van derden en werken al meer dan 20 jaar met een vaste groep vervoerders. Drost Transport voldoet bovendien aan de laatste milieu- en kwaliteitseisen. Uw goederen transport van en naar Salzburg is bij ons dus altijd in goede, betrouwbare én milieuvriendelijke handen. En wilt u uw lading volgen? Dit is mogelijk. Met ons track & trace-systeem bent u altijd op de hoogte waar uw zending zich bevindt. 

Offerte aanvragen

Terug naar overzicht

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap >
Stap 2: Meer informatie

Met goede informatie kunnen wij u een scherpe prijs geven dit is dus van belang voor de prijsvorming!

loading

Onze voordelen

  • Korte lijnen
  • 48-uurs transport Oostenrijk
  • 24-uurs transport op aanvraag
  • Moderne automatisering
  • Sinds 1979
  • De Oostenrijk specialist
  • Strikt neutraal
  • Grootste Oostenrijk vervoerder

DIRECT CONTACT Drost Transport Oostenrijk
+31 (0)488 48 34 00

Drost Transport Oostenrijk