De transport Oostenrijk specialist

Vanuit Kesteren worden er dagelijk deel- en full load ladingen naar Oostenrijk getransporteerd. Drost Transport is al sinds 1979 de absolute transport en groupage specialt Oostenrijk. Vanuit Kesteren kan heel Oostenrijk worden bereikt. Onze ervaren planners zijn in staat om bij elke aanmelding de beste afweging te maken voor uw levering. Of het nu om 1 pallet of een complete oplegger gaat. 

Onze voordelen zijn uw voordelen

Drost Transport Oostenrijk is al ruim 40 jaar dé Oostenrijk specialist als het gaat om betrouwbaar en neutraal vervoer van en naar Oostenrijk. Wij zijn gespecialiseerd in transport van en naar Oostenrijk. Dankzij onze uitgebreide ervaring, de korte communicatielijnen en de ver doorgevoerde automatisering zorgen wij voor een vlekkeloos transport van uw goederen. Hieronde een aantal belangrijke Oostenrijkse plaatsen die dagelijks voorkomen in het rittenschem van Drost Transport Oostenrijk.

Transport Wenen

Drost Transport is gespecialiseerd in groupage transport van en naar Wenen (Oostenrijk). Wij zorgen ervoor dat uw kleine lading zorgvuldig wordt samengevoegd tot één grote lading en netjes wordt afgeleverd in Wenen. Sinds 1979 vervoeren wij naar verschillende plaatsen in Oostenrijk, waaronder de bekende van Oostenrijk: Salzburg. Als vervoerder verzorgen wij Groupage- en full load transport van en naar Salzburg. En dat doen wij al ruim 40 jaar!

Transport Salzburg

Wij maken gebruik van gecertificeerde vrachtwagens van derden en werken al meer dan 20 jaar met een vaste groep vervoerders. Drost Transport voldoet bovendien aan de laatste milieu- en kwaliteitseisen. Uw goederen transport van en naar Salzburg (Oostenrijk) is bij ons dus altijd in goede, betrouwbare én milieuvriendelijke handen

Transport Linz

Drost Transport is gespecialiseerd in  transport van en naar Linz (Oostenrijk). Wij zorgen ervoor dat uw kleine lading zorgvuldig wordt samengevoegd tot één grote lading en netjes wordt afgeleverd in Linz

Transport Innsbruk

Uw goederen transport van en naar Innsbruck is bij ons dus altijd in goede, betrouwbare én milieuvriendelijke handen.  U leest het, Drost Transport is dé groupage Oostenrijk en Tranpsort Oostenrijk specialist van Nederland. Wij hanteren een 48-uursregeling. Dit houdt in dat uw zending van deur tot deur binnen 48 uur wordt geleverd. Er is ook een mogelijkheid om een 24-uursregeling aan te vragen. 

Terug naar overzicht

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap >
Stap 2: Meer informatie

Met goede informatie kunnen wij u een scherpe prijs geven dit is dus van belang voor de prijsvorming!

loading

Onze voordelen

  • Korte lijnen
  • 48-uurs transport Oostenrijk
  • 24-uurs transport op aanvraag
  • Moderne automatisering
  • Sinds 1979
  • De Oostenrijk specialist
  • Strikt neutraal
  • Grootste Oostenrijk vervoerder

DIRECT CONTACT Drost Transport Oostenrijk
+31 (0)488 48 34 00

Drost Transport Oostenrijk