Logistiek Nederland wint VerkehrsRundschau Image Award

Nederland heeft de eerste prijs gewonnen als beste logistieke regio in de VerkehrsRundschau Markenstudie Image-Ranking. Dat is een marktonderzoek waarin de aantrekkelijkheid van de Duitsland omringende landen als vestigingsplaats voor logistieke activiteiten wordt bepaald.

De eerste positie van Nederland is gebaseerd op een grote enquête onder logistieke beslissers in industrie en handel in Duitsland (verladers). Verkehrs Rundschau is een toonaangevende website en tijdschrift in Duitsland over Transport en Logistiek. Aad Veenman, boegbeeld van de Topsector Logistiek, nam op 18 februari tijdens het VerkehrsRundschau Gala in het Bayerischer Hof de prijs in ontvangst.

Veenman bedankt het Nederlandse bedrijfsleven, de betrokken kennisinstellingen en de overheid voor hun inzet.

"We hebben in die gouden driehoek binnen het topsectorenbeleid hard gewerkt aan kennisontwikkeling en innovaties die Nederland Gateway to Europe aantrekkelijker maken. Ik ben erg trots op deze award. Het betekent erkenning van de gezamenlijke inspanningen binnen het Topsectorenbeleid om de aantrekkelijkheid van Nederland als logistieke vestigingsplaats verder te versterken. Nederland - net als Duitsland - staat al jaren aan de top in de World Bank Logistics Performance Index (LPI) en we verwachten ook dit jaar weer een hoge score. Deze VerkehrsRundschau verkiezing bevestigt dat beeld. Dat we zijn verkozen door onze Duitse buren maakt deze prijs extra bijzonder", aldus Veenman tijdens de uitreiking.

Gerenommeerde marktonderzoekinstellingen analyseren regelmatig in opdracht van de VerkehrsRundschau de aantrekkelijkheid van Europese logistieke regio's. De landen die Nederland voorblijft in de categorie vestigingsplaats voor logistieke activiteiten zijn onder andere Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Polen en Zwitserland.

Drost Transport Oostenrijk is de specialist in vervoer van en naar Oostenrijk en volgt het nieuws op de voet. Bezoekt u ook een onze Oostenrijkse site Drost Transport Niederlande.

Bron: www.transport-online.nl 

Terug naar overzicht

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap >
Stap 2: Meer informatie

Met goede informatie kunnen wij u een scherpe prijs geven dit is dus van belang voor de prijsvorming!

loading

Onze voordelen

  • Korte lijnen
  • 48-uurs transport Oostenrijk
  • 24-uurs transport op aanvraag
  • Moderne automatisering
  • Sinds 1979
  • De Oostenrijk specialist
  • Strikt neutraal
  • Grootste Oostenrijk vervoerder

DIRECT CONTACT Drost Transport Oostenrijk
+31 (0)488 48 34 00

Drost Transport Oostenrijk