Brussel heeft plannen voor Europees tolsysteem

Als transporteur van en naar Oostenrijk volgt Drost het nieuws op de voet. In dit artikel (bron: Transport Online) leest u meer informatie over de mogelijke veranderingen van het Europees tolsysteem. In de Duitse krant Die Welt nodigt Bulc de Duitse regering uit om het voorstel voor een Europawijd tolsysteem te steunen.

Sinds juni loopt er een procedure tegen Duitsland vanwege het mautsysteem. Volgens de Europese Commissie discrimineert het huidige mautsysteem EU-buitenlanders.

Het feit dat Bulc Duitsland heeft uitgenodig mee te denken over een Europees tolsysteem neemt niet weg dat Bulc nog steeds vindt dat het huidige mautsysteem in Duitsland discriminatie op grond van nationaliteit is. "Dit niet verenigbaar met het EU-recht", aldus Bulc.

Met het voorstel van een Europees tolsysteem wil Bulc een einde maken aan alle verschillende tolsystemen die er op dit moment zijn in Europa. "We hebben een Europese oplossing nodig om het tolprobleem in Europa aan te pakken. Veel verschillende tolsystemen zijn een belemmering voor de mobiliteit op de interne markt", aldus Bulc.
Volgens Bulc moet het systeem een systeem zijn waarbij afgerekend wordt op het aantal gereden kilometers. In landen zoals Oostenrijk, Tsjechië en Slovenië is er momenteel nog steeds een vignet met een vaste prijs. Ook Berlijn is van plan een tijdsafhankelijk vignet in te voeren.

Drost Transport Oostenrijk is de specialist in vervoer van en naar Oostenrijk en volgt het nieuws op de voet. Bezoekt u ook een onze Oostenrijkse site Drost Transport Niederlande.

Terug naar overzicht

Direct offerte aanvragen

Stap 1: Persoonlijke gegevens
Volgende stap >
Stap 2: Meer informatie

Met goede informatie kunnen wij u een scherpe prijs geven dit is dus van belang voor de prijsvorming!

loading

Onze voordelen

  • Korte lijnen
  • 48-uurs transport Oostenrijk
  • 24-uurs transport op aanvraag
  • Moderne automatisering
  • Sinds 1979
  • De Oostenrijk specialist
  • Strikt neutraal
  • Grootste Oostenrijk vervoerder

DIRECT CONTACT Drost Transport Oostenrijk
+31 (0)488 48 34 00

Drost Transport Oostenrijk